Pataki Coaching Kft.

Pataki Coaching Kft.

Ki kicsoda a vállalkozásomban?

2017. november 21. - Nóra Pataki

   

  Nagyon fontos letisztázni, hogy egy jól működő vállalkozás életében, milyen szerepkörökre van szükség, illetve, ezeknek a szerepköröknek a betöltése milyen személyiségű embereket igényel.

 

58e3c80616000029004d8aba.jpeg

 

  Számos olyan vállalkozóval beszélgettem, aki MINDENT maga csinált. Ennek két következménye lehet: az egyik lehetőség, hogy annyi teendője van, hogy totál nem marad ideje semmire, a másik pedig egy óriási káosz kialakulása. Ahhoz, hogy ezt a két verziót kizárjuk, egy hatékony csoportot kell létrehoznunk, ahol a tagok kiegészítik egymást, mindenki a kompetenciáinak, tudásának, tapasztalatainak és csoportszerepének megfelelő helyen van.

  Ezt ismerte fel Dr. Meredith Belbin, a csapatmunka egyik legelismertebb kutatója is, s készített egy csoportszerep kérdőívet, a csapat és egyéni hatékonyság növelésére.

 

  A TESZTET az alábbi linken Ti is kitölthetitek :

http://honlap.hu/pages/dozsagergely/contents/static/11/doc/belbin-vezetoi-csapatszerep-kerdoiv.pdf

 

Sok sikert! :)

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pataki-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr9713277847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása