Pataki Coaching Kft.

Pataki Coaching Kft.

Mi a Te célod a vállalkozásoddal?

Mi a nagy "MIÉRTED"?

2017. november 24. - Nóra Pataki

 Mi a célom a vállalkozásommal? Ha ez a kérdés megfordult már a fejedben, akkor nagyon jó úton jársz! Elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás komoly célokkal, célkitűzésekkel rendelkezzen.Na de mi legyen a cél? Itt nem feltétlen az anyagiakra ,és profittermelésre kell gondolni. Természetesen egy üzleti terv, és hozzá tartozó cash flow javítja esélyeinket a piacon, 

 De mégis mi a mi VÍZIÓNK? Milyen nemes céllal/célokkal rendelkezünk ami elsősorban az emberiséget szolgálja, és megment minket a kiégés, elkedvtelenedés  lehetőségétől?

A VÍZIÓNK az, ami minden egyes nap motivál minket, bármennyi leértékelést is kapunk. Az az életérzés, ami végtelen elégedettséggel és boldogsággal tölt el. Amikor azt érezzük, hogy helyben vagyunk, a nehézségek ellenére szívesen tesszük azt amit tennünk kell!

 

eygnomosyni_1-min.jpg

Vegyünk példának egy szépségiparban dolgozó hölgyet. A foglalkozása fodrász, pénzért cserébe levágja/megcsinálja ügyfeleinek haját. DE! Nem csak ennyiből áll a munkája. Az új frizura készítésével önbizalmat, egyfajta megújulás életérzést ad vendégeinek. Ez az ő HIVATÁSA!  

A nemes cél megfogalmazása nem csak önnön magunk érdekében fontos.A  marketingünkbe is gyönyörűen bele tudjuk építeni , ugyanis érzéseket kommunikálva sokkal szívesebben választanak minket a leendő ügyfeleink. 

Amennyiben még nem fogalmazódott meg benned , hogy mi a nemes , másokat szolgáló célod, itt a hétvége, hajrá! Biztosítalak, hogy jobban fogod magad érezni, és sikeresebb leszel. 

"...a jól elvégzett munka egyedüli jutalma abban áll, hogy elvégezhettük." (Mahatma Gandhi)

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pataki-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr2813346269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása