Pataki Coaching Kft.

Pataki Coaching Kft.

Hogyan tanuljunk a nagyoktól?

2017. december 21. - Nóra Pataki

Zseniális lehetőséget kapnak a magyarországi kis-és középvállalkozók. "Kiválasztottuk azokat a vállalatokat, amelyek már alkalmazzák az Ipar 4.0 legmodernebb technológiáit és üzleti megoldásait, és ezeket az ismereteket készek megosztani a magyar kis- és középvállalkozásokkal – jelentette ki Varga Mihály a „Mintagyárak bemutatása” című eseményen."- olvasható a kamara oldalán.

1.jpg

A Mintagyárak projekt tulajdonképpen arról szól, hogy a feldolgozóiparban működő  kis-és középvállalkozók lehetőséget kapnak Ipar 4.0 technológiai megoldások megismerkedésére.

A program lehetőségei:  

  • a kkv-k megismerhetik  a legújabb eljárásokat
  • térítésmentesen szerezhetnek Ipar 4.0 minősítést
  • kaphatnak vállalatra szabott fejlesztési tervet
  • ipar 4.0 mintaalkalmazásokat ismerhetnek meg

A projekt célja, mind az önálló piaci sikerek elérése, mind a sikeres beszállítóvá válás, illetve a minőségi termékek előállítása.

A pályázatra első lépésben 2,3 milliárd forint forrás áll rendelkezésre – ismertette Varga Mihály.

A projekt keretében öt vállalat került a nyertesek közé: a Festo-AM Gyártó Kft., a Roto Elzett Certa Kft., az Eltec Holding Kft., a Continental Automotive Hungary Kft., és a Macher Zrt. (NGM)

A bejegyzés trackback címe:

https://pataki-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr6813513869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása